Om meg

Mitt navn er Tea Sætherbakken. Jeg er 23 år og bor i Oslo. Jeg studerer Ledelse og servicestrategi ved Høyskolen Kristiania, og på deltid jobber jeg som barista hos Kaffebrenneriet AS.

Høyskolen Kristiania

Jeg befinner meg i fjerde semester. i dette semesteret har jeg valgfaget Bærekraftig og digital varehandel. Dette er et todelt fag som tar for seg bærekraftig varehandel og digital markedsføring. I den sistnevnte delen skal jeg opprette en blogg samt lansere en nettbutikk.

Kaffebrenneriet AS

Jeg jobber som barista ved siden av studiet. Jeg har i 2022 bestått baristaeksamen og har dermed blitt en sertifisert barista. Jeg trives veldig godt i jobben og lærer mye hver eneste dag. Jeg har en varierende arbeidsdag noe som jeg er veldig opptatt av. Jeg begynte i august 2019 og skjønte raskt at dette var et sted jeg ville være. Gjennom jobben har jeg fått deltatt på flere interne kurs som innebærer salg, IK-mat, HR og alt om kaffe. Jeg liker konseptet med kvalitet over kvantitet, og at cafeen skal oppfattes som det tredje hjem. Jeg ønsker deg velkommen for en god kopp kaffe hos meg.

Min hverdag

Utenom studiet og jobben min så trives jeg med å være sosial, og liker å reise. Jeg oppdrar en valp sammen med samboeren min som består av mye læring, lek og turer. Å oppdra en valp har gjort meg mer tålmodig, rolig og organisert. Jeg er veldig engasjert i jobben min, noe som har vært bakgrunnen for valget om studieretning. Jeg brenner for god service og ledelse, som er viktig i en god arbeidsplass. Selvom jeg liker fart og spenning må jeg innrømme at å slå seg ned med en sudoku setter prikken over i-en.